Baby speelgoed voor een baby van 0 tot 3 maanden

Als ouder zijnde wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor je kind zorgen, mocht jij binnenkort gaan bevallen van een kindje, dan ben je nu waarschijnlijk erg druk met het doen van allerlei aankopen. Dit is natuurlijk erg leuk want je wilt ervoor zorgen dat je kindje de beste spullen krijgt. Echter is er een ding dat veel belangrijker is dan het kopen van de beste spullen voor je kleintje. Het is namelijk nog belangrijker dat je je kind enorm veel liefde geeft, maar dat ga je vast wel doen! Op deze pagina gaan we jouw informatie geven over welk babyspeelgoed je voor een baby van 0 tot 3 maanden kunt kopen. Speelgoed is niet alleen erg leuk voor je kleintje, dit is ook nog eens belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Waarom dit zo is zullen we je onderstaand uitleggen. Mocht jij na het lezen van dit artikel nog goede inbreng hebben voor baby speelgoed voor een baby van 0 tot 3 maanden, geef dit dan gerust door. Uiteraard kan je ons ook bereiken als je vragen hebt.

Baby speelgoed kopen voor een baby van 0 tot 1 maand oud

Wanneer je baby net op de aarde is gekomen, dan kan je kindje nog niet veel vastpakken. Het aanschaffen van speelgoed heeft de eerste maand nog niet veel nut. Je baby kan dan namelijk nog niks vastpakken. Wat je kindje wel heel erg fijn is, is knuffelen, dit vindt een baby namelijk fantastisch. Zorg ervoor dat je de baby dicht tegen je aandrukt en laat de baby aan je gezicht zitten. Een baby kan namelijk maar scherp zien tot ongeveer 30 centimeter. Je kindje zal het erg leuk vinden om naar je gezicht te kijken, eigenlijk zijn jullie op dit moment het speelgoed voor de baby. Vertel tijdens het knuffelen ook verhalen tegen de baby, dit is goed voor de luistervaardigheden. Tevens is het ook goed voor de taalontwikkeling. Het knuffelen zelf zorgt natuurlijk voor een veilig gevoel en dit is goed voor jullie band.

Mocht je toch met wat speelgoed aan de slag willen gaan, dan is het aan te raden om speelgoed met een spiegeltje erin voor je baby te kopen. Zoals gezegd vindt de baby het erg leuk om naar jullie gezichten te kijken, echter vindt een kindje het ook leuk om naar zijn eigen gezichtje in een spiegeltje te kijken. Het kindje heeft namelijk niet door dat hij dit zelf is, hij heeft er als het ware nog een maatje bij. In veel speeltjes zit een spiegeltje en dit is ideaal. Zorg er in ieder geval nooit voor dat je een glazen spiegel bij de baby neerlegt, dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen en dat wil je natuurlijk niet. Wat ook erg leuk kan zijn is om een rustgevend muziekdoosje voor je baby te kopen. Dit gaat je kindje super leuk vinden. Echter is dit niet alleen leuk, dit zorgt er ook voor dat je kindje rustig wordt. Tevens is het goed voor de creativiteit.

Welk baby speelgoed is geschikt voor een baby van 1 tot 2 maanden?

Als je op zoek bent naar babyspeelgoed voor een baby van 1 tot 2 maanden, dan is er alweer meer mogelijk dan wanneer je op zoek bent naar speelgoed voor een baby die tot een maand oud is. Of je nou op zoek bent naar box speelgoed, of naar ander soort speelgoed er is dus alweer meer mogelijk. Je baby gaat op deze leeftijd namelijk meer naar dingen luisteren en kijken. Wat ook leuk is, is dat een baby van 1 tot 2 maanden al meer kan reageren op aanrakingen en de kans is groot dat je ook voor het eerst een glimlach gaat zien. Dit is natuurlijk erg handig, want zo kan je baby zelf aangeven welk speelgoed hij leuk vindt. Mocht jij op zoek zijn naar leuk box speelgoed voor je baby, dan is de dansende muziekmobiel een aanrader. Dit baby speelgoed voor een baby van 1 tot 2 maanden maakt namelijk leuke geluidjes en draait boven het hoofd van je kindje.

Baby speelgoed kopen voor een baby van 2 tot 3 maanden

Wil jij baby speelgoed kopen voor een baby tot 3 maanden? Dan is er ontzettend veel mogelijk. Baby Speelgoed kopen voor een baby tot 3 maanden en vanaf 2 maanden is erg leuk. Je kindje kan dan alweer een stukje meer, zo kan hij bijvoorbeeld al wat kleuren zien. Juist daarom is het leuk om een boekje met allerlei dieren aan te schaffen. Zo kan de baby de kleuren gaan herkennen. Tevens zou je ervoor kunnen kiezen om een boekje te kopen waarbij de dieren allemaal gemaakt zijn van een ander stofje. Je baby doet in deze periode ook steeds meer met zijn handen en kan dan structuren herkennen.

Winkelwagen