Een voedings-bh

Het geven van borstvoeding is iets wat niet heel erg makkelijk is. Als je de baby borstvoeding wilt gaan geven. Dan is het goed om te kijken hoe dit gaat. Er zijn namelijk best veel baby’s die dit niks vinden. Deze kinderen willen liever dan flesvoeding. Je hebt hier veel verschillende manieren voor. Je kunt namelijk ook borstvoeding in een fles doen. Dit kan door een borstkolf. Dit gebruiken veel vrouwen waar de baby niet uit de borst wil drinken. Dit is hiervoor dus een hele goede oplossing. Ook is het dragen van een voedings-bh  iets wat veel mensen doen. Een voedings-bh is speciaal ontworpen voor het geven van borstvoeding. Je kunt namelijk met een hand de cup losmaken van de voedings-bh. Dit zorgt ervoor dat je de baby gelijk kan aanleggen.

Comfortabel

Een voedings-bh zit een stuk comfortabeler dan een normale bh. Daarom is dit voor veel vrouwen heel erg fijn. Je draagt pas een voedings-bh als de baby geboren is en borstvoeding nodig heeft. Alleen zijn er ook vrouwen die het al voor ze zijn bevallen aan hebben. Dit komt omdat een voedings-bh veel comfortabeler zit dan een gewone bh. Een voedings-bh past zich namelijk aan de vorm van borst. Dit doet een normale bh niet.  Alleen hoe werkt een voedings-bh? Dit is een vraag die heel veel vrouwen hebben.

Ze hebben er of nog nooit van gehoord of willen meer uitleg hierover. Het is eigenlijk heel erg simpel. Je kunt namelijk de cups van een voedings-bh afzonderlijk los maken door een clipje bij de schouderbandjes los te maken. Zo zorg je ervoor dat je borst ontbloot is zonder de hele bh uit te doen. Je kunt dit dus heel erg makkelijk met een hand doen. Met de andere hand kun je dan heel erg makkelijk de baby vasthouden. Tijdens de zwangerschap groeien je borsten. Met een voedingsbh is dit geen probleem. Die rekt namelijk mee met de grootte van jou borst. Een normale bh doet dit niet. Deze bh rekt niet mee als je borst groter wordt. Dit zorgt er dus dan ook voor dat de bh te klein wordt en dat je last krijgt van je borst. Met een voedingsbh is dit dus heel erg makkelijk opgelost.

Vanaf week 36

Voor zwangere vrouwen wordt vanaf week 36 aangeraden om een voedings-bh te gaan dragen. Dan zijn de meeste borsten van een vrouw het grootst. Dan kun je dus precies weten welke bh je het beste kunt kopen. Om hiervoor een goede inschatting te maken. Is het goed om te kijken naar de maat die je nu hebt. Zorg ervoor dat de voedings-bh ook die maat heeft. Dit zorgt ervoor dat de bh goed past. Zorg ervoor dat er nog wat ruimte in de cups is voor de kompressen. Dit is wel erg belangrijk om daar rekening mee te houden.

Je hebt de keuze om een bh met of zonder beugel te kiezen. Bij een normale bh heb je te maken met een beugel. Deze beugel kan de buik irriteren. De oplossing hiervoor is om te kiezen voor een bh zonder beugel of een sport-bh. Deze bh’s geven je namelijk het gevoel dat je bij helemaal geen bh draagt. Dit is in sommige gevallen heel erg fijn. Dit ligt er ook, maar net aan wat jezelf het fijnst vindt. Je kunt daarom het beste eens naar de winkel gaan om het uit te testen. Zo kun je ervaren hoe je het vindt zitten. Op basis daarvan kun je dan dit besluit nemen.

Dit besluit is voor heel veel vrouwen anders. Elke vrouw vindt namelijk wat anders fijn. Daarom is het goed om dit uit te testen. Je hebt heel erg veel verschillende merken die een voedings-bh aanbieden. Met natuurlijk ook allemaal een andere prijs. Kijk daarom goed naar wat je budget hiervoor is. En maak op basis daarvan een besluit wat je gaat doen. Dit is namelijk voor iedereen anders.

Winkelwagen