Baby knuffels

Een baby knuffel is heel belangrijk voor een baby. Zonder dat je het misschien door hebt bouwt de baby een band op met de knuffels die hij of zij heeft. De baby voelt zich ook snel vertrouwd in de omgeving. Dit is erg belangrijk voor de ontwikkeling voor een baby. Zo voelt hij gelijk dat het een vertrouwde locatie is voor hem. Ergens waar de baby alleen wordt weggehaald voor te eten, voor in bad te gaan en de knuffel contacten met de ouders. Naast deze uitjes voor een baby is het weer erg belangrijk dat de baby weer vertrouwd bij de knuffel ligt. Omdat het een vertrouwde knuffel is zie je dat baby er mee opgroeien als ze naar bed gaan. Meestal gebruiken jongens knuffels tot een jaartje of 12. Bij de meiden ligt dit hoger. Je ziet nog steeds dat sommige studenten nog steeds met een knuffel slapen. Dit vinden jongens van dezelfde leeftijd soms nog een baby raar. Meestal gebruiken meiden ook een knuffel als ze geen vriendje hebben. De knuffel voor baby’s zijn zijn ook vaak afgeleid van dieren. Veel dieren dat verkocht wordt zijn: konijnen, apen, giraffen, olifant en beren. Waarom juist deze dieren veel worden gekocht zijn niet bekend. Het is namelijk wel van belang dat de baby het een leuke knuffel vind en dat de baby om z’n gemak voelt bij de knuffel. Baby knuffels zijn ook enorm belangrijk voor de baby. Ook de knuffels van de ouders is erg belangrijk. Aandacht geven aan je baby geeft ook een goed gevoel. Zowel voor jezelf als voor de baby is dit erg belangrijk. Zo creëer je een hechtere band met de baby ook zou het voor veel rust zorgen bij de baby.

Nieuw speelgoed

Daarom hebben de meeste baby’s alleen nog knuffels of een bord met kraaltjes erop wat muziek kan maken. Daarnaast is het alleen spelen met dat speelgoed niet zo leuk. Daarom zie je dat baby’s met nieuw speelgoed soms helemaal niet lang doen en dat de baby er al snel op uit kijkt. Bij nieuw speelgoed voor baby’s van 10 maanden is het belangrijk dat je samen gaat spelen. Zo krijgt de baby het gevoel dat het leuker is. Onbewust onthoudt hij dat ook en probeert het nog een keer te doen alleen dan alleen. Als je makkelijk begint is het voor de baby ook te volgen. Daarnaast praat je erbij en geeft je de baby af en toe een knuffel.

Na het spelen geef je de baby vaak wat voeding. Meestal gebeurd dit in de middag. Vervolgens wacht je totdat de baby een boertje heeft gelaten en leg je hem of haar op bed met een draaiend speelgoed boven het bed zodat de baby makkelijk in slaap valt dit doe je vanwege dat de baby dan ook een bepaalt ritme krijgt. Want ook het ritme van een baby is erg belangrijk bij de opvoeding. Vooral dat ze weten wanneer ze wat te eten krijgen en wanneer ze moeten gaan slapen. Structuur is dus enorm belangrijk voor een baby. Een knuffel voor baby is dus enorm belangrijk voor de opvoeding. Daarom hebben vrijwel alle baby’s knuffels in hun wieg of bedje hebben liggen. Je merkt dan ook dat ze er altijd eentje zelf uitkiezen die ze het leukst vinden. Daarom moet je nooit als ouder aandringen welke knuffel de baby het leukst moet vinden. Hier moet je toch echt de keuze bij de baby neerleggen.

Een eigen kamer

Veel knuffels worden ook gekocht tijdens het kopen van andere spullen. Meestal is dit ook voordat de baby is geboren. Zodat als het gezin thuis komt alles al klaar is. Zo hebben de meeste baby’s al een eigen kamer en een bedje in de woonkamer zodat de baby overdag in de woonkamer kan liggen. Zo voelt de baby zich ook op zijn gemak en veilig. Omdat knuffels best duur kunnen zijn worden er niet gelijk heel veel gehaald doe dit dus ook stapsgewijs. Te veel knuffels zijn namelijk ook overbodig.

Winkelwagen