De leukste babyshower spelletjes

Ben jij in verwachting en ga jij binnenkort bevallen? Dan is dat natuurlijk fantastisch. Waarschijnlijk heb je al enorm veel voorpret met je partner, je familie of bijvoorbeeld met vriendinnen. Echter kan je deze voorpret nog flink vergroten door een babyshower te organiseren. Bij een babyshower vier je dat je binnenkort gaat bevallen. De meeste vrouwen kiezen ervoor om dit met een groep vriendinnen te doen. Zij maken hier dan een gezellige dag van en drinken drankjes (geen alcohol voor jou natuurlijk) spelen leuke spelletjes en eten lekker hapjes. Het spelen van spelletjes is de voornaamste activiteit. Ga jij binnenkort een babyshower organiseren en weet jij niet welke spelletjes leuk zijn om te spelen? Dan is deze pagina echt een aanrader voor jou. Op deze pagina vertellen wij jou precies welke babyshower spelletjes echt een aanrader zijn, ook voor wanneer je een babyshower gaat organiseren voor je zus of een van je vriendinnen. Veel leesplezier!

Het raden van de naam spel

Een spel dat absoluut bij de leukste babyshower spelletjes hoort is het raden van de naam spel. Bij dit spel schrijft iedere aanwezige op welke naam diegene denkt dat de baby gaat krijgen. Hoe leuk is het als iemand het straks precies goed heeft!

Het versieren van luiers

Wanneer je ouder wordt gaat je leven flink veranderen. Je nachten worden korter en dit heeft er ook mee te maken dat je baby midden in de nacht een vieze luier kan hebben. Jij zult dan uit bed moeten om de luier te verschonen, bereid je hier dan ook goed op voor. Tijdens de babyshower zullen je vriendinnen je een hart onder de riem steken door samen met jou wat luiers te versieren. Zo kunnen jullie hier samen een hoop plezier om hebben!

Het Luier ruiken spel

Een spel dat absoluut niet mag ontbreken bij de babyshower spelletjes is het luier ruiken spel. Dit spel zal voor veel plezier zorgen! Met dit spel is het namelijk de bedoeling dat luiers gevuld worden met bepaalde geuren, denk hierbij aan chocolade, maar ook aan Zwitsal. De aanstaande moeder heeft een gevoelige neus, houdt hier wel rekening mee. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als ze misselijk wordt.

Babyvoeding proeven

Als moeder zijnde zal je een hoop babyvoeding aan je kindje gaan geven, hier zal je natuurlijk wel op voorbereid moeten zijn! Heb je zelf bijvoorbeeld wel enig idee hoe dit proeft? Tijdens het babyvoeding proeven spel zal de aanstaande moeder hier achter gaan komen. De aanstaande moeder zal namelijk verschillende potjes moeten proeven en raden wat hier in zit. Dit zal voor een hoop grappige momenten gaan zorgen.

Het hoe groot is de babybuik spel?

Ben jij op zoek naar leuke babyshower spelletjes? Dan mag het hoe groot is de babybuik spel hier niet bij ontbreken. De kans is groot dat de moeder trots is op de babybuik en het is tijdens dit spel de bedoeling dat iedereen gaat raden hoe groot de buik is. Iedereen schrijft dit op de scorekaart. Bij dit spel zit ook een speciale bril, deze bril mag de winnaar dragen!

Van wie is de babyfoto?

Wanneer je babyshower spelletjes gaat spelen, dan staat alles natuurlijk in het teken van baby’s. Een spel dat hier perfect bij past is het van wie is de babyfoto spel. Bij dit spel neemt iedere deelnemer een babyfoto mee. Vervolgens is het de bedoeling dat iedereen gaat raden van wie de foto is. Dit zal voor een hoop plezier zorgen!

30 seconds babyshower

Bij de leukste babyshower spelletjes hoort absoluut ook het 30 seconds babyshower spel. 30 seconds is überhaupt al een zeer populair spel en dit geldt ook voor de babyshower variant. Wanneer je dit spel speelt, dan zijn er op elk kaartje vijf begrippen te vinden. Deze zal je zo snel mogelijk aan je medestander uit moeten proberen te leggen. Het is hierbij niet de bedoeling dat je de woorden gebruikt die op het kaartje staan, tevens mag je het woord niet vertalen en mag je ook niet een woord benoemen dat erop rijmt. Mocht jij de baby 30 seconds variant willen vinden, dan kan je hier op het internet leuke printables van vinden. Deze kan je vervolgens uitprinten je kunt al snel beginnen met spelen.

Raad het kinderliedje

Straks zal je een hoop kinderliedjes gaan horen, het is daarom goed om deze alvast te oefenen. Daarom hoort dit spel ook absoluut bij de leukste babyshower spelletjes. Leuke kinderliedjes worden opgezet en vervolgens zal de moeder de liedjes moeten raden!

Een pop geblinddoekt verschonen

Je zult je kindje straks op veel momenten moeten verschonen. Hier kunnen straks een hoop lastige situaties bijzitten. Juist daarom is het leuk om een pop geblinddoekt te verschonen. Gaat jou dit lukken of is dit toch nog wat te moeilijk?

Het verven van rompertjes

Bij deze leukste babyshower spelletjes hoort ook het verven van een rompertje. Ben jij erg creatief en geldt dit ook voor je vriendinnen? Dan is het absoluut een leuk idee om een wit rompertje te versieren. Schrijf er leuke teksten op en maak er leuke tekeningen op. Dit is meteen een leuk aandenken voor de moeder in wording!

Hoe duur is het?

Je zult straks wel moeten weten hoe duur alle benodigdheden voor je kleintje zijn. Om hier alvast een beter beeld van te krijgen is het leuk om het hoe duur is het spel te spelen. Hierbij raden jullie samen hoe duur de spullen voor de baby zijn.

Wat komt er nog meer kijken bij een babyshower

Je weet nu precies welke babyshower spellen leuk zijn. Je hebt nu genoeg om te doen, echter ben je er nog niet. Je zult namelijk nog een hoop andere dingen moeten regelen. Denk hierbij aan de versieringen, maar natuurlijk ook aan de uitnodigingen. Je wilt natuurlijk wel dat alle mensen die je lief hebt aanwezig zullen zijn. Het zou toch verschrikkelijk zijn als een van je beste vriendinnen niet aanwezig is? Zorg er daarom voor dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd. Zo kan iedereen er rekening mee houden en weet jij ook hoeveel mensen er komen. Heb je niet heel veel mensen uitgenodigd of heb je een enorm huis? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om de babyshower en de babyshower spelletjes thuis te doen. Heb jij een minder groot huis of enorm veel mensen uitgenodigd? Dan is het slimmer om een locatie af te huren. Deze mag je dan vaak al een avond van te voren al versieren. Dit is natuurlijk hartstikke leuk want dit zorgt meestal voor een hoop voorpret, doe dit bijvoorbeeld met een stel vriendinnen.

Shopping Cart