De beste babyshower hapjes

Ga jij binnenkort een babyshower organiseren, dan is dat natuurlijk een super leuke gebeurtenis. Je bent in verwachting en waarschijnlijk kan je niet wachten totdat je gaat bevallen en je baby in je armen kunt hebben. Ben je momenteel druk bezig met de voorbereiding van de babyshower? Dan zijn er een hoop dingen die je niet mag vergeten, denk bijvoorbeeld aan de babyshower hapjes. Heb jij wat inspiratie nodig om de lekkerste babyshower hapjes op tafel te zetten? Dan ben je bij deze pagina aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar babyshower hapjes in het blauw voor jongens of babyshower hapjes in het roze voor meisjes, je gaat het hier vinden. Onderstaand hebben we de beste babyshower hapjes voor je op een rijtje gezet. mocht je nog inspiratie nodig hebben, dan ga je dat hier dus zeker vinden. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen of leuke inbreng hebben, neem dan gerust contact met ons op!

1.  Kies voor oreo’s met muisjes

Oreo’s, deze chocoladekoekjes kennen we allemaal natuurlijk wel. Deze koekjes zijn in onze ogen erg geschikt. Mocht jij deze willen serveren als babyshower hapjes in het blauw of babyshower hapjes in het roze, dan kan je dit doen door de koekjes te dippen in gesmolten witte chocolade. Vervolgens kan je ze dippen in de muisjes en heb je een geweldige snack! Wanneer je niet van witte chocolade houdt, dan zou je er ook nog voor kunnen kiezen om boter op de oreo koekjes te smeren. Vervolgens kan je de muisjes er dan overheen smeren.

2.  Lange vingers met muisjes zijn absoluut een aanrader

Lange vingers zijn al enorm lang hartstikke populair. Wil jij lekkere babyhapjes in het blauw of babyhapjes in het roze serveren? Dan is het absoluut een aanrader om deze langevingers in gesmolten chocolade te dippen. Hierbij kan je natuurlijk kiezen voor zowel melk chocolade, pure chocolade of witte chocolade. Ben jij geen chocolade liefhebber, dan kan je ze in boter dippen. Vervolgens kan je de lange vingers in de muisjes dippen. Wil jij ze leuk presenteren? Doe ze dan in een beker! En zorg ervoor dat de muisjes naar boven staan.

3.  Soesjes met muisjes

Soesjes zijn erg lekker en het is dan ook niet gek dat deze ook tot de hapjes behoren! Kies ervoor om de soesjes in gesmolten witte chocolade te dippen (of boter) en dip deze vervolgens in een bakje met heerlijke muisjes.

4.  Een vers fruitsapje

Fruit is natuurlijk altijd goed en dit is dus ook het geval op het moment dat je voor fruit kiest als hapje voor de babyshower. Alle bovenstaande hapjes bevatten natuurlijk veel suiker. Echter is dit hapje er vooral voor de vitaminen. Tevens kan je hier ook babyshower hapjes in het blauw en babyshower hapjes in het roze van maken. Kies bijvoorbeeld voor blauwe bessen of frambozen!

5.  Roze koeken zijn top

Krijg jij een meisje? Dan zou je voor roze koeken als hapje kunnen kiezen. Deze koeken zijn natuurlijk roze. Je hoeft hier dus nog maar weinig aan te doen. Wil jij hier nog wat extra moeite in stoppen? Dan zou je wat boter op de koeken kunnen smeren en hier muisjes op kunnen strooien. Dit is niet alleen erg lekker, maar zorgt ook nog eens voor een leuk effect.

6.  Kwarktaart!

Een kwarktaart is natuurlijk altijd heerlijk. Mocht jij deze willen gebruiken als snack voor bij de babyshower, dan is het aan te raden om deze te versieren met blauwe bessen als je een jongen krijgt. Krijg je een meisje, dan is het aan te raden om voor frambozen te kiezen.

7.  Kies voor cupcakes

Cupcakes zijn heerlijk, tevens kan je deze ook erg leuk versieren. Je kunt ze kant en klaar kopen, maar ook zelf bakken. Wil jij ze versieren, dan is er ook een hoop mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe of roze botercrème en voeg smarties of sprinkles toe aan de cupcakes.

8.  Snoepjes zijn altijd goed

Weet jij al of je een jongen of een meisje krijgt? Dan kan je voor speciale snoepjes kiezen. Dit zijn speciale boys and girls snoepjes. Deze zien er niet alleen erg leuk uit, maar zijn ook nog eens erg lekker.

Hopelijk heb jij wat aan de bovenstaande tips en ga je een geweldige babyshower tegemoet. Mocht jij zelf nog leuke snacks kennen voor een babyshower, geef deze dan gerust door! Wij wensen je in ieder geval al heel veel plezier met de babyshower, dit wordt natuurlijk fantastisch!

Winkelwagen